Haemme Helsingin ja Oulun riveihimme kokenutta projektiarkkitehtiä vakituiseen työsuhteeseen.Kanttia2 tarjoaa projektiarkkitehdille mahdollisuuden toimia omien projektiensa tiiminvetäjänä ja taiteellisena johtajana.

Olemme kasvava yli 30 hengen arkkitehtitoimisto, joka toimii Helsingissä ja Oulussa. Työmme lähtökohtana on lähestyä suunnittelua kunnianhimoisesti, tarjoten tutkittuja ratkaisuja kunkin asiakkaan ja tilankäyttäjän tarpeisiin. Suunnitteluratkaisuissa pyrimme hyödyntämään monialaisesti arkkitehtiemme ja yhteistyökumppaneidemme näkemystä, lahjoja ja tietotaitoa.

Projektimme kattavat laajalla skaalalla asuntosuunnittelua, liike-, hotelli- ja toimistorakennusten, koulujen ja päiväkotien sekä pientalojen suunnittelua. Arkkitehtisuunnittelun lisäksi teemme sisustus- ja valaistussuunnittelua, maankäytön suunnittelua sekä konseptointia. Monipuolisen näkemyksen luomiseksi hyödynnämme projekteissa kanttialaisten lisäksi laajaa yhteistyökumppaniverkostoamme. Tästä yhtenä esimerkkinä designtoimisto Pinto Design, jonka kanssa Helsingin toimistomme muuttaa pian uusiin, yhteisiin tiloihin.

Suhtaudumme reilun ja hyväntuulisen työskentelyilmapiirin luomiseen ensiarvoisen vakavasti. Tahdomme työntekijöidemme voivan hyvin ja pystyvän yhdistämään työ- ja vapaa-ajan intohimonsa järkevästi. Kehitämme yhteisöämme ja työskentelyprosessejamme koko ajan – emme koe olevamme läheskään valmiita. Siksi otamme uteliaana vastaan niin vanhoilta kuin uusilta kanttialaisilta tulevat ajatukset.

Haemme myös jatkuvasti joukkoomme lahjakkaita arkkitehtiopiskelijoita ja muita suunnittelijoita. Kiinnostuessasi, kysy lisää meistä ja mahdollisista tulevista projekteistasi:

Antti Haapsaari
050 407 9219

Jätä hakemus: info(a)kanttia2.fi