HAEMME PÄÄSUUNNITTELIJAA JA PROJEKTIARKKITEHTIA HELSINKIIN JA OULUUN

 

Kanttia2 etsii joukkoonsa uusia taitavia suunnittelijoita. Kokemusta tulisi olla vähintään yhden hankkeen läpiviemisestä projektinvetäjänä.

Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden toimia omien projektiensa tiiminvetäjänä ja taiteellisena johtajana. Työpaikkana olemme hyväntuulinen, keskusteleva ja tukea antava yhteisö ja tarjoamme omaa vapautta kunnioittavat työajat.

Joukkomme koostuu tällä hetkellä hieman yli 30 suunnittelijasta Helsingissä ja Oulussa. Työmme lähtökohtana on lähestyä suunnittelua kunnianhimoisesti, tarjoten tutkittuja ratkaisuja kunkin asiakkaan ja tilankäyttäjän tarpeisiin. Suunnitteluratkaisuissa pyrimme hyödyntämään monialaisesti arkkitehtiemme ja yhteistyökumppaneidemme näkemystä, kykyjä ja tietotaitoa.

Projektimme kattavat laajalla skaalalla asuntosuunnittelua, liike-, hotelli- ja toimistorakennusten, koulujen ja päiväkotien sekä pientalojen suunnittelua. Arkkitehtisuunnittelun lisäksi teemme sisustus- ja valaistussuunnittelua, maankäytön suunnittelua sekä palvelumuotoilun keinoista ammentavaa konseptisuunnittelua.

Suhtaudumme reilun ja hyväntuulisen työskentelyilmapiirin luomiseen ensiarvoisen vakavasti. Tahdomme työntekijöidemme voivan hyvin ja pystyvän yhdistämään työ- ja vapaa-ajan intohimonsa järkevästi. Kehitämme yhteisöämme ja työskentelyprosessejamme koko ajan – emme koe olevamme läheskään valmiita. Siksi otamme uteliaana vastaan niin vanhoilta kuin uusilta kanttialaisilta tulevat ajatukset.

Kiinnostuessasi, olethan yhteydessä:

Johan Lindfors
044 066 0034

Jätä hakemus osoitteeseen info(a)kanttia2.fi