HAEMME PÄÄSUUNNITTELIJAA TAI PROJEKTIARKKITEHTIA HELSINKIIN JA OULUUN

 

Etsimme porukkaamme taitavia suunnittelijoita, joilta toivomme kokemusta vähintään yhden hankkeen läpiviemisestä projektinvetäjänä.
Kanttia2 tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuuden toimia omien projektiensa tiiminvetäjänä ja taiteellisena johtajana hyväntuulisessa, keskustelevassa ja tukea antavassa työympäristössä omaa vapautta kunnioittavilla työajoilla.

Joukkomme koostuu tällä hetkellä hieman yli 30 suunnittelijasta Helsingissä ja Oulussa. Työmme lähtökohtana on lähestyä suunnittelua kunnianhimoisesti, tarjoten tutkittuja ratkaisuja kunkin asiakkaan ja tilankäyttäjän tarpeisiin. Suunnitteluratkaisuissa pyrimme hyödyntämään monialaisesti arkkitehtiemme ja yhteistyökumppaneidemme näkemystä, kykyjä ja tietotaitoa.

Projektimme kattavat laajalla skaalalla asuntosuunnittelua, liike-, hotelli- ja toimistorakennusten, koulujen ja päiväkotien sekä pientalojen suunnittelua. Arkkitehtisuunnittelun lisäksi teemme sisustus- ja valaistussuunnittelua, maankäytön suunnittelua sekä konseptointia. Monipuolisen näkemyksen luomiseksi hyödynnämme projekteissa kanttialaisten lisäksi laajaa yhteistyökumppaniverkostoamme. Tästä esimerkkinä designtoimisto Pinto Design, jonka kanssa Helsingin väkemme työskentelevät yhteisissä tiloissa.

Suhtaudumme reilun ja hyväntuulisen työskentelyilmapiirin luomiseen ensiarvoisen vakavasti. Tahdomme työntekijöidemme voivan hyvin ja pystyvän yhdistämään työ- ja vapaa-ajan intohimonsa järkevästi. Kehitämme yhteisöämme ja työskentelyprosessejamme koko ajan – emme koe olevamme läheskään valmiita. Siksi otamme uteliaana vastaan niin vanhoilta kuin uusilta kanttialaisilta tulevat ajatukset.

Kiinnostuessasi, kysy lisää meistä ja mahdollisista tulevista projekteistasi:

Johan Lindfors
044 066 0034

Jätä hakemus osoitteeseen info(a)kanttia2.fi