Liikku kuntokeskus

LIIKKU-KUNTOKESKUKSET

ASIAKAS: KUNTOKESKUS LIIKKU OY
VUOSI: 2013-
HUONEISTOALA (h-m²): 840-1500
TOTEUTUNEET KOHTEET: YLI 25

TEHTÄVÄ

Avarampi, raikkaampi ja kodikkaampi kuntokeskus

Liikku on asiakkaamme toimeksiannosta kehittämämme kuntokeskuksen tilakonsepti, jonka mukaan toteutettuja kuntokeskuksia löytyy jo ympäri Suomea. Konseptin keskiössä ovat Liikun arvot: suomalainen luonto, helppo käytettävyys ja kotoisuus, jotka jalkautettiin tilaan muun muassa avarien ja hyvin valaistujen tilaratkaisujen ja raikkaan vihreän sisustuksen avulla. Vastasimme Liikkujen tila-, sisustus- ja valaistussuunnittelusta, osassa kohteita myös pääsuunnittelusta.

Ratkaisu

Vahva konsepti ja vakioidut ratkaisut antavat suunnittelulle toimivat raamit

 
Liikku-konseptin kehitystyö jatkuu: Nyt konseptia sovelletaan kunkin paikkakunnan ja liiketilan ominaisuuksien ja luonteen mukaan, vahvuuksia korostaen. Konseptin suunnitteluperiaatteet on koottu brandbookiksi, jonka avulla yhä uusien Liikkujen suunnitteluprosessi ja toteutus voidaan toteuttaa jouhevasti ja lopputuloksesta saadaan aina brändinmukainen ja laadukas.

Toteutus

Viihtyisät treenitilat ja persoonallinen kokonaisuus

 
Liikun kuntokeskuksen salit ovat tilavia ja eri toiminnalliset alueet on mitoitettu kunkin aktiviteetin optimaalisen käytettävyyden mukaan. Liikun arvot näkyvät sisustusvalinnoissa: sisustuselementtinä on esimerkiksi käytetty aitoja koivunrunkoja ja luontoaiheisia maisematapetteja, jotka tuovat mieleen puhtaan suomalaisen luonnon. Stressiä lieventävä raikas vihreä väri näkyy pintamateriaaleissa ja luonnonvalon korostaminen tilassa lisää vireyttä. Kodikasta tunnelmaa on tuotu ryhmitetyillä riippuvalaisimilla. Panostamalla hyvään LED-valaistukseen, kestäviin ratkaisuihin ja hyvään suunnitteluun Liikuista on luotu laadukkaita ja helposti käytettäviä tiloja jokaiselle treenaajalle.

Tulokset

Yli 25 laadukkaasti toteutettua Liikkua

 
Meidän suunnittelemiamme, avattuja Liikkuja on jo yli 25 kappaletta ja lisää on tulossa. Standardisoimalla osa-alueita saimme tehostettua suunnittelua ja kiinnitettyä enemmän huomiota samanlaisina toistuvien osa-alueiden yksityiskohtiin. Jokainen avattu Liiikku on paras ja jokainen seuraava toteutunut Liikku on vielä parempi kuin edellinen jatkuvan kehittämisprosessin ansiosta.