Skip to content

Arkkitehtitoimisto Kanttia 2

Tietoa meistä

Suunnittelemme korkeatasoista arkkitehtuuria ja kannattavia hankkeita. Luomme rakennettua ympäristöä, jossa ihmiset viihtyvät. Laatu, kannattavuus ja asiakaslähtöisyys ovat meille tärkeitä arvoja.

Ota yhteyttä
Kokkolan kampushalli | Arkkitehtitoimisto Kanttia 2

Laatua ei tarvitse valita

Laatu tarkoittaa paitsi arkkitehtonista laatua, myös prosessien ja suunnittelutyön laatua. Laadun avulla parannetaan annettuja parametreja, ja tuotetaan loppukäyttäjälle paras lopputulos.

Arkkitehteina ja suunnittelijoina huolehdimme omalta osaltamme siitä, että hanke toimii myös taloudellisesti. Tutkimme ja tarkastelemme sitä, millaisilla tavoilla hankkeen koko potentiaali saadaan täyttymään, ja tuomme rohkeasti tarjolle erilaiset vaihtoehdot.

Asiakaslähtöisyys pitää sisällään sekä loppukäyttäjän, että tilaajan tarpeiden ymmärtämistä. Suunnittelukumppanina viemme hanketta eteenpäin, ja kannamme vastuuta onnistuneesta lopputuloksesta.

Kanttia 2 kumppanina

Lähestymme jokaista hanketta kumppanuutena. Edistämme asiakkaamme tavoitteita, ja jaamme yhteisen tahtotilan onnistuneesta lopputuloksesta. Luotamme avoimeen, oikea-aikaiseen ja toisia kunnioittavaan kommunikaatioon. Ratkaisuhakuinen asenne takaa sujuvan yhteistyön.

Suunnittelupöydällä päätetään valtaosa hankkeen kustannuksista. Millaiset tehokkuudet erilaisilla ratkaisuvaihtoehdoilla saadaan? Miten kaavan vaatimukset ja hankkeen tavoitteet sovitetaan yhteen parhaalla mahdollisella tavalla? Mitä varhaisemmassa vaiheessa arkkitehti osallistuu hankkeen suunnitteluun, sitä syvällisempää on ymmärrys hankkeen tavoitteista.

Suhtaudumme intohimoisesti uudistumiseen ja jatkuvaan kehittymiseen. Yksi kiinnostuksenkohteistamme on teknologia ja sen hyödyntäminen suunnittelutyössä. Tietomallikoordinointi ja -tarkastaminen sekä VR- ja 3D -mallit kuuluvat jo nyt palveluvalikoimaamme.

Blogi

Näkökulmia

Kanttia 2:n blogissa tarkastellaan arkkitehtuuriin liittyviä ilmiöitä, mielenkiintoisia näkökulmia, sekä esitellään ajankohtaisia hankkeita.

Ota yhteyttä

Haluatko keskustella palveluistamme, tai kysyä lisää toteutetuista hankkeista? Lähetä viesti, vastaamme mahdollisimman pian.