Skip to content

Palvelut // Kanttia 2

Korkeatasoista arkkitehtisuunnittelua ja kannattavia hankkeita

Suunnittelemme arkkitehtonisesti laadukkaita kokonaisuuksia ja luomme rakennettua ympäristöä, jossa ihmiset viihtyvät.

Ota yhteyttä
Bittiumin pääkonttori | Arkkitehtitoimisto Kanttia 2

Lisäarvoa suunnittelusta

Roolimme arkkitehtitoimistona on konkretisoida tilaajan tavoitteet ja toiveet, sekä yhteensovittaa ne viranomaisten tarpeiden ja vaatimusten mukaisiksi.

Huomioimme suunnittelussa hankkeen kokonaistaloudelliset näkökohdat ja kannattavuuden. Selvitämme loppukäyttäjien tarpeet, ja edistämme asumisterveyttä sekä viihtyvyyttä.

Asuminen

Suunnittelemme toimivia asuntopohjia, joissa asukkaat viihtyvät. Laadukas suunnittelu takaa taloudellisesti kannattavat ratkaisut, sekä enemmän rakennettavia neliöitä.

Terveydenhuolto, koulut ja päiväkodit

Suunnittelemme toimivia ja inspiroivia tiloja kaikenikäisten käyttöön. Otamme tilaratkaisuissa huomioon voimassa olevan opetussuunnitelman tavoitteet, ja suunnittelemme muuntojoustavia tiloja, jotka palvelevat muuttuvia tarpeita. Varmistamme hankkeen kokonaistaloudellisen laadun.

Liikerakentaminen

Luomme arkkitehtuuria, jossa rakennusten elinkaaren pidentäminen sekä muuntojoustavuus ovat huomioitu asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Suunnittelemme kustannustehokkaita tiloja ja rakennuksia, laadusta ja käyttäjämukavuudesta tinkimättä.

Hotellit

Asiakkaan tarpeiden syvällinen ymmärtäminen luo vahvan perustan suunnittelulle. Luomme hyvin tehtyyn taustatyöhön nojaavia, perusteltuja ratkaisuja.

Toimistot

Laadukkaan suunnittelun ja konseptoinnin lähtökohtana on tilankäyttäjä: millaiset arvot, valinnat, toiveet ja tarpeet ohjaavat hänen valintojaan? Toimistosuunnittelussa on tärkeää ottaa huomioon arkkitehtuurin keinot vaikuttaa tilankäyttäjään niin toiminnallisesti kuin psyykkisesti.

Maankäytön suunnittelu

Toteutamme maankäytön suunnittelua maanomistajille, rakennusliikkeille ja sijoittajille. Tuotamme nopeasti ja luotettavasti maankäytön arvoa määrittävän aineiston.

Laaja-alaista osaamista

Laaja-alainen osaaminen tuo asiakkaallemme monia hyötyjä. Projektit pysyvät aikataulussa ja tieto kulkee paremmin, kun suunnittelun osa-alueita voidaan hankkia kustannustehokkaasti saman katon alta.

Pääsuunnittelijana vastaamme koko hankkeen suunnitteluohjauksesta. Toimimme yhteyshenkilönä viranomaisiin, ja viemme lupaprosessin läpi asiakkaamme kumppanina.

Monialaiset ammattilaisemme ymmärtävät tilankäyttäjän tarpeet, ja luovat viihtyisiä ja toimivia tiloja.

Kanttia 2 tarjoaa tietomallikoordinointia ja tietomallitarkastamista osana arkkitehtuurisuunnittelun palveluja.

Hyödynnämme suunnittelussa uusinta teknologiaa.

Suunnittelutyössämme huomioidaan pitkäaikaiskestävyyteen, muuntojoustavuuteen sekä ympäristökuormituksen vähentämiseen liittyvät tekijät.

Skanska Oy

Rakuunantie

Rakennuskartio Oy

Vantaan Merkki

Sokos Hotel Arina

Sokos Hotel Arina teemahuoneet 

Oulun Yliopisto

Oulun yliopiston tilauudistukset

Ota yhteyttä

Haluatko keskustella palveluistamme, tai kysyä lisää toteutetuista hankkeista? Lähetä viesti, vastaamme mahdollisimman pian.