Skip to content

Siirryn takaisin tutulle paikalle, ja on upeaa ottaa jälleen toimitusjohtajan tehtävät hoitooni. Olen visiojohtajan roolissa viime vuosina tutkinut modulaarisen rakentamisen, tekoälyn, tietokoneohjatun valmistamisen, virtuaalitodellisuuden ja robotiikan kehittymistä, monien muiden kiinnostavien aiheiden rinnalla. Päätelmäni on, että juuri nyt elämme nopeasti kehittyvää aikakautta, jossa uusia teknologioita tulee jatkuvasti ulottuvillemme. Meidän tehtävämme rakennusalalla on miettiä, miten voisimme hyötyä niistä. 

Tärkeintä minulle kuitenkin juuri nyt on keskittyä arjen perusasioihin, sekä päivittäisiin tehtäviin ja pyrkiä hoitamaan ne mahdollisimman hyvin. Tämä aika ei ole helppoa rakennusalalle, mutta kun pitää katseen kirkkaana ja mielen positiivisena, pystyy luovimaan vaikeidenkin vesien läpi. Jos pystyy tuottamaan arvoa asiakkaalle, silloin asiat ovat usein hyvin. Jossakin vaiheessa suhdanteet kääntyvät taas paremmiksi ja alan tilanne helpottuu. Onneksi meillä on rakennettu jo pitkään vahvaa perustusta aktiivisen myynnin, sekä projektien johtamisen osalta. Niistä on apua vaikeina aikoina. 

Jani Kotikangas on viimeiset neljä vuotta hoitanut toimitusjohtajan tehtäviä yhtiössämme ja nyt on uuden aika. Kiitämme Jania yhteisistä vuosista ja toivotamme hyvää ja onnellista jatkoa. 

Lisää blogeja

Arkkitehtuuriin liittyviä ilmiöitä, erilaisia näkökulmia sekä ajankohtaisia hankkeita.

Tilaa blogi

Kanttia 2:n blogissa tarkastellaan arkkitehtuuriin liittyviä ilmiöitä, mielenkiintoisia näkökulmia, sekä esitellään ajankohtaisia hankkeita.

Tilaa tästä!