Skip to content

Liikku kuntokeskukset

Kuntokeskus Liikku Oy // useita

Urheilu ja vapaa-aika

Asiakas:

Kuntokeskus Liikku Oy

Sijainti:

useita

Suunnitteluvuosi:

2016-

Avarampi, raikkaampi ja kodikkaampi kuntokeskus

Liikku on asiakkaamme toimeksiannosta kehittämämme kuntokeskuksen tilakonsepti, jonka mukaan toteutettuja kuntokeskuksia löytyy jo ympäri Suomea. Konseptin keskiössä ovat Liikun arvot: suomalainen luonto, helppo käytettävyys ja kotoisuus, jotka jalkautettiin tilaan muun muassa avarien ja hyvin valaistujen tilaratkaisujen ja raikkaan vihreän sisustuksen avulla. Vastaamme Liikkujen tila-, sisustus- ja valaistussuunnittelusta, osassa kohteita myös pääsuunnittelusta.

Viihtyisät treenitilat ja persoonallinen kokonaisuus

Liikun kuntokeskuksen salit ovat tilavia ja eri toiminnalliset alueet on mitoitettu kunkin aktiviteetin optimaalisen käytettävyyden mukaan. Liikun arvot näkyvät sisustusvalinnoissa: sisustuselementtinä on esimerkiksi käytetty aitoja koivunrunkoja ja luontoaiheisia maisematapetteja, jotka tuovat mieleen puhtaan suomalaisen luonnon. Stressiä lieventävä raikas vihreä väri näkyy pintamateriaaleissa ja luonnonvalon korostaminen tilassa lisää vireyttä. Kodikasta tunnelmaa on tuotu ryhmitetyillä riippuvalaisimilla. Panostamalla hyvään LED-valaistukseen, kestäviin ratkaisuihin ja hyvään suunnitteluun Liikuista on luotu laadukkaita ja helposti käytettäviä tiloja jokaiselle treenaajalle.

Vahva konsepti ja vakioidut ratkaisut antavat suunnittelulle toimivat raamit

Liikku-konseptin kehitystyö jatkuu: Nyt konseptia sovelletaan kunkin paikkakunnan ja liiketilan ominaisuuksien ja luonteen mukaan, vahvuuksia korostaen. Konseptin suunnitteluperiaatteet on koottu brandbookiksi, jonka avulla yhä uusien Liikkujen suunnitteluprosessi ja toteutus voidaan toteuttaa jouhevasti ja lopputuloksesta saadaan aina brändinmukainen ja laadukas. 

Meidän suunnittelemiamme, avattuja Liikkuja on jo yli 30 kappaletta ja lisää on tulossa. Standardisoimalla osa-alueita saimme tehostettua suunnittelua ja kiinnitettyä enemmän huomiota samanlaisina toistuvien osa-alueiden yksityiskohtiin. Jokainen avattu Liiikku on paras ja jokainen seuraava toteutuva Liikku on vielä parempi kuin edellinen jatkuvan kehittämisprosessin ansiosta.

Asiantuntijat

Suunnittelussa mukana

Tutustu kohteen suunnittelussa mukana olleisiin arkkitehteihin ja suunnittelijoihin.

Anna-Leena Salo

Anna-Leena Salo - Arkkitehtitoimisto Kanttia 2

Anu Säilynoja

Anu Säilynoja - Arkkitehtitoimisto Kanttia 2

Mirette Seppänen

Mirette Seppänen - Arkkitehtitoimisto Kanttia 2

Riitta Saastamoinen

Riitta Saastamoinen - Arkkitehtitoimisto Kanttia 2

Suvi

Suvi - Arkkitehtitoimisto Kanttia 2

Referenssit

Tutustu toteutuksiin

Tutustu muihin suunnittelukohteisiin ja tarinoihin niiden takana.

Tuira Utopia

Maankäytön suunnittelu // Pöytälaatikko

VAV/FIRA

VAV Asunnot Oy:lle suunniteltu vuokratalokohde

Asuntorakentaminen // Kerrostalot

Porvoon kaupunki

Päiväkotikilpailun voitto Porvoon Huhtisissa

Koulut ja päiväkodit

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää tästä tai jostakin muusta referenssistä? Lähetä meille viestiä.